Betöltés alatt... Kérem várjon...

Termék kategóriák

Hirlevél feliratkozás


Közlemények - emailcím, rendelésfelvétel

Közzétéve: 2015. 12. 17.@ 15:06

Tisztelt Vásárlóink! Az emailcímünk az átmeneti túlterheltség miatt az alábbi címre változott: fantasyfilm@fantasyfilm.hu. Felhívjuk figyelmüket, hogy a raktáron lévő termékeket, amennyiben fizikailag is rendelkezésre állnak raktárunkban, a rendelés napján feladjuk és a GLS másnapra kiszállítja. Ezt a közelgő ünnepek miatt érdemes figyelembe venni és minél előbb leadni a rendelést. Banki előreutalás esetén mindíg várják meg írásos visszaigazolásunkat, melyben jelezzük, hogy mely termékek szállíthatóak, elkerülve ezzel az esetleges oda-vissza utalás banki költségeit.

A despot.hu mediastore-ban lévő üzletünkben (1074 Budapest, Erzsébet körút 39. - Art+ Cinema) személyesen is átveheti a megrendelt termékeket. Ha ott készleten van, akkor gyakorlatilag azonnal - ekkor az "elszállítható" státuszú üzenet érkezik meg fiókjába. A despot.hu mediastore nyitva tartása hétfőtől szombatig 9-20h. Minden kedves vásárlónknak sikeres Karácsonyi előtti vásárlást kívánunk!

A despot.hu mediastore ünnepek alatti nyitvatartása:

december 22-ig:   9-20h
december 23:     10-14h
december 24 - január 3-ig: ZÁRVA
január 4:             9-20h 

Az ünnepek alatt és a két ünnep között beérkező rendeléseket december 29-én még fel tudjuk adni és azokat december 30-án kiszállítja a GLS futárszolgálat.