Betöltés alatt... Kérem várjon...

Termék kategóriák

Hirlevél feliratkozás


Szállítás, személyes átvétel

A despot.hu honlapon megrendelt termékeket az alábbi módon veheti át:

Személyes átvétel két helyen történhet költségmentesen:

Fantazmagória Gyerekkönyvesbolt

2040 Budaörs, Szabadság út 61.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:30 - 18:00. 
Ügyfélszolgálat: 06 30 694 2858 vagy 06 70 336 2462

valamint

A RESTRO PUSKIN KÁVÉZÓ-ban
Cím: Budapest, V. Semmelweis utca 2. Nyitva minden nap 09:00 - 00:00 

A budapesti átvevő ponton a termékek átvétele KIZÁRÓLAG email visszaigazolás után lehetséges (az átvehető státusz jelenik meg a rendelés állapotánál).

Kiszállítás a megrendelő címére utánvéttel a GLS Futárszolgálattal (a megrendeléstől számított 24 órán belül).

A szállítási költségek a megrendelt termékek értékhatára alapján a következők:

0 Ft - 4.999 Ft-ig 1.199 Ft

5.000 Ft - 9.999 Ft-ig 999 Ft

10.000 Ft felett a kiszállítás INGYENES!

A honlapon megadott szállítási költségek csak Magyarországon belüli területekre vonatkoznak. Külföldi szállítás esetén egyedi ajánlatot kérjen a fantasyfilm@fantasyfilm.hu címen.

Magyarország határain kívül a szállítás GLS futárszolgálattal, postai úton, vagy TNT Express légiszállítással történhet. 

A szállítási költség minden esetben feltüntetésre kerül a megrendelt termékekről kiállított számlán, melyet a csomagban küldünk el Önnek. 

A GLS Futárszolgálat munkatársai az egész ország területén a feladást követő 24 órán belül vállalják a kiszállítást. Kérjük, hogy megrendelésében olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben (9:00 és 18:00) között át tudja venni a csomagot. Sikertelen kézbesítés esetén a futár a következő napon újra megpróbálja kézbesíteni Önnek a csomagot.

Kérjük, hogy regisztráláskor minden adatot pontosan töltsön ki annak érdekében, hogy a Futárszolgálat minél könnyebben megtalálja Önt. A mobiltelefonszáma megadásával lehetővé teszi a despot.hu Ügyfélszolgálat számára, hogy a kiszállító futárral személyes egyeztetés is megtörténhessen a kiszállítás az Ön számára legmegfelelőbb módja és ideje szempontjából.