Betöltés alatt... Kérem várjon...

Termék kategóriák

Hirlevél feliratkozás


Szállítás, személyes átvétel

FONTOS! A kiszállítás módját csak az alapadatok megadása után tudja kiválasztani. A kiszállítás címének a saját címét kell megadnia, csak ez után tud továbblépni a kiszállítás módjára.

 

A despot.hu honlapon megrendelt termékeket az alábbi módon veheti át:

Személyes átvétel két helyen történhet költségmentesen:

Fantazmagória Gyerekkönyvesbolt

2040 Budaörs, Templom tér 20.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00 - 17:00. 
Ügyfélszolgálat: 06 30 687 3814 

ÁTMENETILEG SZÜNETEL A JÁRVÁNYHELYZET MIATT!!!

valamint

A RESTRO PUSKIN KÁVÉZÓ-ban
Cím: Budapest, V. Semmelweis utca 2. Nyitva minden nap 09:00 - 00:00 
JELENLEG ÁTMENETILEG SZÜNETEL A JÁRVÁNYHELYZET MIATT!!!

A budapesti átvevő ponton a termékek átvétele KIZÁRÓLAG email visszaigazolás után lehetséges (az átvehető státusz jelenik meg a rendelés állapotánál).

Kiszállítás a megrendelő címére utánvéttel a GLS Futárszolgálattal (a megrendeléstől számított 24 órán belül).

A szállítási költségek a megrendelt termékek értékhatára alapján a következők:

0 Ft - 9.999 Ft-ig 1.390 Ft

10.000 Ft felett a kiszállítás 1.199 Ft

15.000 Ft felett a kiszállítás INGYENES

A honlapon megadott szállítási költségek csak Magyarországon belüli területekre vonatkoznak. Külföldi szállítás esetén egyedi ajánlatot kérjen a fantasyfilm@fantasyfilm.hu címen.

Magyarország határain kívül a szállítás GLS futárszolgálattal, postai úton, vagy TNT Express légiszállítással történhet. 

A szállítási költség minden esetben feltüntetésre kerül a megrendelt termékekről kiállított számlán, melyet a csomagban küldünk el Önnek. 

A GLS Futárszolgálat munkatársai az egész ország területén a feladást követő 24 órán belül vállalják a kiszállítást. Kérjük, hogy megrendelésében olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben (9:00 és 18:00) között át tudja venni a csomagot. Sikertelen kézbesítés esetén a futár a következő napon újra megpróbálja kézbesíteni Önnek a csomagot.

Kérjük, hogy regisztráláskor minden adatot pontosan töltsön ki annak érdekében, hogy a Futárszolgálat minél könnyebben megtalálja Önt. A mobiltelefonszáma megadásával lehetővé teszi a despot.hu Ügyfélszolgálat számára, hogy a kiszállító futárral személyes egyeztetés is megtörténhessen a kiszállítás az Ön számára legmegfelelőbb módja és ideje szempontjából.