bevetetlen ágy

Ezért nem szabad reggel beágyaznod

Jó hírünk van a reggelente időhiányban szenvedőknek, ugyanis nemcsak, hogy nem kell, de nem is egészséges beágyazni miután felkeltél. Hogy miért?

Akár tetszik, akár nem, az ágyadban soha nem vagy egyedül. Akár másfél millió poratka is tanyázhat veled együtt az általad teremtett meleg, nyirkos környezetben. Ha nem ágyazol be, akkor az ágyneműd átszellőzik, kiszárad, ami jelentősen csökkenti az atkák létszámát, hiszen egyszerűen kiszáradnak. Sőt, az sem árt, ha felkelés után pár órán keresztül kicsit rendetlenül hagyod az ágyat.

Komoly dilemmát okozhat ez azoknak, akik viszont csak akkor kiegyensúlyozottak és elégedettek, ha reggel precízen beágyaznak. Most komolyan elgondolkodhatnak egy kompromisszumos megoldáson.

Nyilván a rendszeretők arra is gondoltak, hogy a hálószoba stílusához illő, csodaszép ágytakarót vásároljanak, ami így feleslegessé válhat. Nem kell bánkódniuk, mert egy-két fantasztikus ágyneműhuzat pótolja az ágytakaró hiánya miatt elvesző designt.

Máris átgondolhatjuk, milyen stílusú ágyneműgarnitúra illene a legjobban a szoba többi berendezéséhez, a bútor és falszínekhez. Ha már kitaláltad és akkor is, ha egyáltalán nincs ötleted, ezért inspirálódnál, a legjobb,. ha ellátogatsz a cool-market.hu oldalon található webáruházba. Meg fogsz döbbenni, milyen sokféle ágyneműhuzatból válogathatsz.

Vásárolj többet, így a hangulatot is variálhatod. El sem hiszed, mennyivel természetesebb lesz az ágy egy kis igazítás után, ami igazából semeddig sem tart. Ha eddig rendetlen voltál, akkor elbúcsúzhatsz a lelkiismeret furdalástól, ha viszont szereted a rendet és a szép textileket, akkor is örömöt nyújt majd a változás. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy tettél egy lépést a tudatos egészség felé. Kell ennél több?

A Cool Market webáruházban számtalan stílusban találsz 3-7 részes ágyneműhuzatot. Kínálatukban a házasodni készülő párokra is gondoltak, beszerezheted náluk az esküvői páros ágyneműt.