divat iskolák spanyolország

Spanyol divatiskolák: Divat és technológia: Hol lehet felfedezni a digitális divatot és technológiát

A divatipar gyorsabban fejlődik, mint valaha, és a divatoktatásnak ehhez kell alkalmazkodnia, hogy a lehető legjobban felkészítse a jövő ipari szakembereit. Egyre több divatmárka lép be a digitális birodalomba, vagyis a Metaversumba, ahol digitálisan tervezett egyedi ruhadarabokat mutatnak be, amelyek néha kizárólag online kaphatók.

Szeretne többet megtudni a kizárólag digitális divatdarabokról, például az NFT-kről és a viselhető darabokról, a Metaverse-ről és arról, hogyan lehet a divatot és a technológiát különböző más módon kombinálni?

Tekintse meg az alábbiakban a Spanyolországban kínált digitális divat és divattechnológia programokat és tanfolyamokat.

BAU Művészeti és Design Egyetem, Barcelona
A Barcelonában található BAU művészeti és formatervezési egyetem a Vic Egyetemhez – Katalónia Központi Egyeteméhez tartozik. A BAU különböző formatervezési és képzőművészeti programokat kínál, köztük egy doktori programot is.

Divattervezés és technológia mesterképzés

Ez a mesterképzés ösztönző és váratlan kapcsolatokat hoz létre a divat és olyan tudományágak között, mint a kézművesség, az audiovizuális és a biológia, ezáltal gazdagító eszmecserét generálva az ötletek, folyamatok, anyagok, technikák és lehetőségek között.

Tanítás spanyol nyelven.

IED Madrid
A spanyol fővárosban az IED a következő területeken kínál kurzusokat: design, divat, vizuális művészetek és kommunikáció.

A divatban alkalmazott digitális tervezés mesterképzése

Félig-meddig fizikai program. Spanyol nyelven oktatják.

Az IED Madridban a divatra alkalmazott digitális tervezés mesterképzése a 3D és a kiterjesztett valóság témakörével foglalkozik, teljesen digitális, magával ragadó világok létrehozásával. A mai technológiai eszközök számos lehetőséget kínálnak, amelyeket a design világa kihasználva új kommunikációs formákat hoz létre.

IED Barcelona
Az Istituto Europeo di Design (IED) Barcelona Escola Superior de Disseny „Spanyolország legnemzetközibb és legmultikulturálisabb oktatási központjaként” jellemzi magát. A következő területeken kínál kurzusokat: divat, design, vizuális kommunikáció és menedzsment a kreatív iparágak számára.

Divattechnológia és viselet.

Ez az IED barcelonai campusán oktatott mesterképzés arra ösztönzi a hallgatókat, hogy fedezzék fel azokat a lehetőségeket, amelyeket az intelligens és fejlett anyagok tervezése, a digitális gyártás, a biotextíliák és a körkörös tervezés kínál a textilipar számára.

Angol nyelven oktatják, a kampuszon.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)