előszobafal ötletek

Előszobafal ötletek kicsi lakásokba

Az előszobába lép be elsőként egy vendég, így fontos, hogy annak kinézete megnyerő legyen. A kisebb otthonokban nehéz kivitelezni, hogy a helyiség jól mutasson és praktikusan legyen berendezve. Az interneten remek előszobafal ötletek vannak, nem szükséges lakberendezőt hívnunk, mert mi magunk is megalkothatjuk a tökéletes teret.

Ami elengedhetetlen egy előszobába, az a ruhaakasztó vagy fogas. A betérő vendégek ugyanis valószínűleg leveszik a kabátjukat, miután megérkeznek hozzánk, így ez alapelem. Bármilyen stílusban képzeljük el az otthonunkat, garantáltan találunk hozzáillő modellt, mivel a kínálat bőséges. A másik nagy kérdés a cipőtároló. Helytakarékosság szempontjából érdemes keskeny bútordarabot választani.

Ma már függő változatok is kaphatóak. Egy-egy polcos elem is jól jön a helyiségbe, táskának, kulcsoknak, esernyőnek. A kisméretű panelekbe illő előszobafal ötletek között találunk a tér optikai nagyítására szolgáló praktikákat is. A térnagyító előszobafal ötletek egyike, hogy a szoba legyen világos. Ajánlott tükröt is elhelyezni, mert ez növeli a teret és szórja a fényt.

Galambriasztó erkélyre, panel otthonokba

Hiába kap a vendég barátságos képet az előszobából, ha a balkont galambürülék fedi. Galambriasztó erkélyre számos formában elérhető. Népszerű az ultrahangos modell, ami a madaraknak nem tetsző hangot bocsát ki. Az állatok nem sérülnek, csak nem lesz kedvük az erkélyünkön megpihenni. Sajnos nemcsak a hangjukkal zavarnak, de az ürülékük a takarítás mellett, korróziót is okoz.