szülinapi parti kellékek

Szülinapi parti kellékek olcsón, saját kezűleg kivitelezve

Egy jól sikerült bulihoz az ételek, italok mellett, a jópofa kellékek is hozzájárulnak. A mutatós szülinapi parti kellékek mondhatni elmaradhatatlan elemei az eseménynek. Természetesen ilyenkor felmerül a kérdés, hogy a dekorációs eszközök milyen plusz költségeket vonnak maguk után? Nos, mint oly sok mindent, ezt is meg lehet oldani drágán és olcsón egyaránt.

Ha van egy kis időnk és kézügyességünk, akkor gyönyörű dekorációt saját magunk is készíthetünk, szinte fillérekből. Ehhez még kifejezetten gazdag fantázia sem szükséges, hiszen az internet tele van jó ötletekkel a szülinapi parti kellékek terén is. A színpompás krepp papírokból hajtogatott virágok például könnyen elkészíthetőek és igazán szépek egy nyári bulin.

Az ízlésesen kiválasztott asztali dekoráció szintén megoldható kevés pénzből is virágokkal, kavicsokkal, gyertyákkal vagy kagylókkal. A szülinapi parti kellékek mindenkori eleme a lufi, ami környezetbarát változatban is elérhető, a biológiailag lebomló léggömbök formájában. A napsütést mindenki élvezi, de hosszabb ideig már zavaró a tűző napon tartózkodni. A négyszögletű napvitorla az új sláger a kerti kiegészítők között.

Udvaron, játszótéren, medence fölött kiválóan teljesít, hiszen nemcsak árnyékot biztosít, de a Nap káros sugaraitól is megvéd. Roppant praktikus és elegáns megoldás. A napernyőkkel szemben, nem kell a földbe ásni vagy pedig nehéz és nagy talpsúllyal stabilizálni. A négyszögletű napvitorla könnyen felszerelhető, akár saját kezűleg is felrakható és a tárolása sem problémás.