esküvői gyűrű

Esküvői gyűrű számos kivitelben kapható

Ezt az ékszert egy életen át viselni fogja, ezért a kiválasztására nagy hangsúlyt kell fektetni. Az esküvői gyűrű többféle anyagból készülhet, így Önnek elsősorban azt kell eldöntenie, hogy melyik nemesfémet részesíti előnyben. Természetesen az arany és az ezüst a legkeresettebb. Formavilág terén is óriási a felhozatal, így érdemes alaposan körülnézni.

Amennyiben nincs túl sok szabadideje, vagyis nem ér rá naphosszat üzletről üzletre járni, akkor keresse fel az internetes áruházakat! A webshopok úgy vannak kialakítva, hogy jól átláthatók legyenek. Az esküvői gyűrű sokaságával találkozhat a termékpalettákon. A képek mellett, leírást olvashat minden variációról és az árakkal is azonnal tisztában lehet. Hogy a stílusához legjobban passzoló darab kerüljön a birtokába, figyelembe kell venni a formát, a díszítést, a keresztmetszetet, valamint a felületi kialakítást. A formavilágot illetően létezik hagyományos karika, lekerekített sarkú, szögletes és háromsarkos esküvői gyűrű. A díszítést tekintve lehet szolid vagy extravagáns. A kövek számát és méretét Ön választhatja ki, ebből kifolyólag gyakorlatilag teljesen a stílusához igazíthatja az ékszert. A sok kővel díszített változatnál figyelembe kell venni, hogy a későbbiekben nem lehet méretre igazítani, ha változna az ujj mérete.

Az esküvői gyűrű keresztmetszete lehet domború, lapos, illetve a kettő kombinációja. A legtöbb típus belső kialakítása a komfortos viselet érdekében enyhén domború. A felületkezelés is változatos, a leggyakrabban a polírozott, a szálhúzott vagy a rusztikus olvasztott esküvői gyűrű mellett döntenek az emberek. Az internetes áruházak számos esetben kedvezményekkel kecsegtetik a vásárlókat.